середа, 9 листопада 2016 р.

Середа 26.10.

Батьківський авторитет — могутня виховна сила. Але деякі батьки неправильно розуміють саму суть авторитету, помилково думаючи, що його можна створити штучно спеціально для дітей. Одні, керуючись принципом "люби, як душу, тряси, як грушу", вдаються до "педагогіки" ремінця. Можна іноді почути міркування: щоб назавжди зникли злочини, треба суворіше, жорстокіше карати. 
Щоб уникнути "педагогіки ремінця", було заплановано та проведено годину спілкування з батьками "Авторитет батьків - могутня сила виховання", на якій батьки обмінювались важливим досвідом у вихованні власної дитини. Також батькам був запропонований тест "Чи правильно я виховую свою дитину?".
Протягом дня (на перервах) помічники психолога, учні 10-го класу, проводили з учнями 5-11 класів цікаві психологічні тести та вправи.
Також було проведно гру-змагання з учнями 6-го та 7-го класів під назвою "Дорога в країну професій", мета якої полягала у розширенні світогляду учнів, у розвитку самостійності мислення та вибору професії, а також у підтримці інтересу до різних професій.

Немає коментарів:

Дописати коментар